Де знайти чесних експертів з оцінки монет?

Ринок рідкісних речей дуже складний. Це яскраво видно, коли ми говоримо про нумізматику. Наприклад, оцінка монет майже ніяк не стандартизується. Є, звісно, перелік загальних правил. Але вони зазвичай просто декларують, що лоти в хорошому стані будуть дорожчі, або монети з дорогоцінних металів цінніші. Навіть каталоги не нададуть вам точну інформацію. А коли ви звертаєтесь до експертів, то оцінкова вартість буде однією, але готові у вас купити предмет — за значно менші гроші. Ресурс https://bot.mintshub.com/coinValuation/uk допоможе уникнути подібних розбіжностей. Його секрет — в особливостях організації роботи:

  • Це платформа, що об’єднала спільноту спеціалістів в області нумізматики. Колекціонери, посередники, знавці шукають тут цікаві монети для власних експозицій або на продаж.
  • Оскільки основна мета спільноти — все ж таки купити лот, то їх оцінка складає реальну ціну монети, яку вони готові перерахувати у випадку вашої згоди.
  • Пропозицій може бути декілька.Всі вони приходять на вашу електронну скриньку. А кого обрати чи взагалі продавати монети — вирішуєте ви особисто.
  • Більше не бажаєте отримувати пропозиції — просто видаліть своє повідомлення.

Тепер ви знаєте, де можна оцінити та продати монети - безкоштовно, безпечно, анонімно та максимально вигідно.

Найбільш популярні монети на порталі за останній місяць

Серед колекціонерів мають попит:

  • Серія "Князі України" включає монети з зображеннями князів Володимира Великого, Ярослава Мудрого, Данила Галицького та інших історичних постатей.
  • Серія "Архітектура України" відображає видатні архітектурні пам'ятки України, такі як Києво-Печерська Лавра, Львівський оперний театр, Одеський оперний театр та інші.
  • Серія "Флора і фауна України" присвячена багатству української природи. Вона включає зображення різних рослин і тварин, таких як калина, козацький бик, карпатський олень та інші.
  • Серія "Ювілейні монети" — часто купують монети з нагоди 25-річчя незалежності України, 100-річчя бойових дій української січової стрілецької дивізії та інших.
  • Колекційні монети з пам'ятними зображеннями — серед них олімпійські ігри, відомі діячі культури та науки, важливі історичні події тощо.

Якщо ви маєте будь-яку монету, що може виявитися цінною, дізнайтеся про це за допомогою надійного сервісу онлайн.

Вверх